Παρακαλώ Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία με αστερίσκο (*).

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΕΣ

  Εάν ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με την εταιρεία μας τηλεφωνικώς στο 2610 625 177 ή συμπλήρωση την αίτηση επιστροφής στον σύνδεσμο https://casadicalze.gr/return/

  Η διαδικασία που ακολουθείται είναι να αποστέλλεται το νέο δέμα και κατά την παράδοσή του ο πελάτης παραδίδει στον κούριερ το δέμα προς επιστροφή.
  Το κόστος της επιστροφής και νέας αποστολής επιβαρύνει συνολικά τον πελάτη με το κόστος να είναι 3,50€ για ΕΛΛΑΔΑ και 24.00€ για ΚΥΠΡΟ, ανεξαρτήτως συνόλου αξίας παραγγελίας και πραγματοποιείται πάντα με την συνεργαζόμενη μεταφορική acs courier.

  Σε περίπτωση επιλογής προϊόντος μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

  Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής του από την courier.

  Η διεύθυνση επιστροφής του δέματος είναι:
  Ερμού 57, Πάτρα, T.K. 26441

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

  Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής του από την courier.

  Η διεύθυνση επιστροφής του δέματος είναι:
  Ερμού 57, Πάτρα, T.K. 26441

  ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ

  • Ποιότητα Προϊόντων
  • Ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής.
  • Φιλική εξυπηρέτηση
  • Καταρτισμένο προσωπικό
  • Έγκαιρη παραλαβή
  • Προσεγμένη συσκευασία
  • Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας
  • Υποστήριξη μετά την πώληση

  Η εταιρεία μας απαρτίζεται από 3 φυσικά καταστήματα ενώ ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των πελατών μας η δυναμική μας μεγαλώνει με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Casa Di Calze.gr για να καταφέρουμε να είμαστε δίπλα στο κοινό μας 24ώρες το 24ώρο.

  Casa Di Calze | Underwear and More

  Κατάστημα #1: Ερμού 57
  Κατάστημα #2: Λεωφ. Γούναρη 41
  Κατάστημα #3: Ανθείας 237

  Τηλ: 2610 625 177
  Email: order (@) casadicalze.gr

  Το κατάστημα Casa Di Calze άνοιξε τον Αύγουστο του 1984, η εταιρεία μας τότε μικρή κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά και μεγάλη αφοσίωση να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέσω της χρήση των καλύτερων υλικών, των προσιτών τιμών, των μοντέρνων και υψηλής ποιότητας μοντέλων εσωρούχωνύπνου και μαγιό.

  Η επιτυχία του Casa Di Calze

  Είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων:

  • η τεράστια γκάμα προϊόντων,
  • η ιδιαίτερη προσοχή στη μόδα,
  • η ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής.

  Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στην εταιρεία μας να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της μέσα από ένα δίκτυο καταστημάτων.

  Σήμερα , η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των πελατών μεγαλώνει με το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Casa Di Calze.gr για να καταφέρουμε να είμαστε δίπλα στο κοινό μας 24ώρες το 24ώρο.

  Ειδικότερα όσον αφορά στο eshop, ο στόχος μας είναι να εμπλουτίσει την εμπειρία του πελάτη με δραστηριότητες πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα, παρέχοντας παράλληλα στον επισκέπτη διαρκή ενημέρωση για τον κόσμο της μόδας και τις τάσεις της τόσο στον χώρο των εσωρούχων όσο και του μαγιό.

  Εκτός από τη μεγάλη συλλογή εσωρούχων ελληνικής παραγωγής , το portfolio του συνόλου των καταστημάτων μας διαθέτει προμηθευτές, όπως:
  Tommy Hilfiger / Guess / Bonatti / Nikos Apostolopoulos / Lormar / Infiore / Harmony  / κ.α