Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 45€

Member Club | Απόκτησε μοναδικά προνόμια, Εκπτώσεις & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

CASA DI CALZE

Underwear / Sleepwear and more...ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 45€
Blog Casa Di Calze

Τι να κάνεις για να μην κρυώνεις;

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα.

Δεν είναι εύκολο να μην κρυώνουμε, όταν το θερμόμετρο δείχνει υπό του μηδενός και σίγουρα τα πολλά στρώματα ρούχων δεν είναι η μόνη λύση στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Οπως είναι αναμενόμενο, όταν κάνει πολύ κρύο είναι πιθανότερο να αρρωστήσουμε από γρίπη ή κοινό κρυολόγημα. Πρέπει λοιπόν να προφυλαχτούμε και να παραμείνουμε ζεστοί όσο μπορούμε.

Η λύση: Κάλτσες φλις
Οι θαυματουργές κάλτσες με επένδυση φλις είναι ιδανική λύση. Είναι επίσης αρκούντως φασιονίστικες, οπότε αν πρέπει να φορέσετε φούστα, αυτές οι κάλτσες θα σας δώσουν παραπάνω πόντους στο στιλ.

Tips!
Μάλλινοι πάτοι παπουτσιών
Είστε κάπου που κάνει πάρα πολύ κρύο; Επειδή τα παπούτσια μας έρχονται σε άμεση επαφή με μια ψυχρή επιφάνεια -το έδαφος- τα πόδια μας μπορούν εύκολα να γίνουν κρύα, και μόλις τα πόδια μας γίνουν κρύα, είναι δύσκολο να τα ζεσταθούμε ξανά. Το τρικ; Φτιάξτε μόνες σας πάτους από αγνό μαλλί και εφαρμόστε τους στα παπούτσια σας. Δεν θα το πιστεύετε.

TOP
You might like..
ΚΑΛΑΘΙ 0
Είδατε Πρόσφατα 0
WOMEN
MEN
KIDS