Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 45€

Member Club | Απόκτησε μοναδικά προνόμια, Εκπτώσεις & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

CASA DI CALZE

Underwear / Sleepwear and more...ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 45€
Blog Casa Di Calze

Οι καλύτερες επιλογές υφασμάτων

Βαμβάκι

Το Βαμβάκι είναι η πιο διαδεδομένη φυτική ίνα στον κόσμο φυτικής προέλευσης. Το φυτό είναι ιθαγενές των τροπικών περιοχών της Αμερικής, της Αφρικής, της Αυστραλίας και της Ασίας , είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια και καλλιεργείται για τις ίνες του. Είναι εξαιρετικά υγροσκοπικό και συνεπώς απορροφά τον ιδρώτα. Είναι πολύ ανθεκτικό, δροσερό, και εύκολο στο πλύσιμο. Το Χνουδωτό βαμβάκι (Γοσσύπιον το αδρότριχον – Gossypium hirsutum) – Το πιο κοινά καλλιεργούμενο δίνει πάνω από το 90% της παγκόσμιας παραγωγής και είναι το μοναδικό είδος που καλλιεργείται στην Ελλάδα. Δίνει βαμβάκι υψηλής ποιότητας με μεγάλη αντοχή, ελαστικότητα, πολύ καλή στιλπνότητα και ομοιομορφία.

Modal

To Modal είναι ένα υλικό που προέρχεται από την επεξεργασία της κυτταρίνης, η οποία αποσπάται από τον πολτό του ξύλου. Η κύρια πηγή του πολτού είναι το ξύλο της οξιάς. Το ύφασμα από Modal είναι πιο απορροφητικό από το βαμβάκι και εξαιρετικά απαλό, σχεδόν σαν μετάξι. Έχει μεγάλη ελαστικότητα και γι’ αυτό χρισιμοποιείται στην παραγωγή εσωρούχων. Επιπλέον ένα άλλο χαρακτηριστικό του υφάσματος από Modal είναι ότι είναι πολύ ανθεκτικό στο πλύσιμο.

Βισκόζη

Η Βισκόζη είναι ένα είδος υφάσματος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή διάφορων ενδυμάτων. Πρόκειται για μια φυτική πρώτη ύλη η οποία μοιάζει αρκετά με το μετάξι και χρησιμοποιείται σε υφάσματα ρούχων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ύφασμα, για αυτό απαιτεί φροντίδα και προσοχή κατά το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Είναι επίσης εξαιρετικά δροσερό και μαλακό.

TOP
You might like..

ΚΑΛΑΘΙ 0

Είδατε Πρόσφατα 0

WOMEN
MEN
KIDS